Léon Boele van Team Roompot naar Team SportVibes

De marketing/PR sectie van het Haagse bureau SportVibes verwelkomt Léon Boele in het team. Boele was voorheen PR manager van de wielerploeg Roompot. Daarvoor was hij lange tijd in de sportjournalistiek actief, onder meer als chef sport van RTV Rijnmond.

"Ik heb een geweldige tijd gehad bij Team Roompot", aldus Boele. "Maar ik wilde graag wat verder kijken dan alleen de wielersport. Bij SportVibes krijg ik de kans om te werken aan campagnes zoals die voor NOC*NSF, videoproducties en eventcommunicatie voor verschillende sporten."

Hans-Willem Dicke, managing director van SportVibes: "We hebben Léon hard nodig en zijn dus dolblij met zijn komst. We zien dat in vrijwel alle mooie projecten die we doen dat contentcreatie en PR-strategie een grote rol spelen. Of het nu gaat om de Grand Prix Judo, de campagne Sportplezier of Olympic Moves; belangrijk onderdeel van het succes is de creatieve en redactionele aanpak. Die willen we op hoog niveau blijven aanbieden aan onze klanten."
Opvallend is dat videomaker Sven Jonker juist vertrekt van SportVibes naar een wielerploeg. De korfballer gaat aan de slag bij Team Astana.

Naast Boele, gaat ook Marlou Rozeboom bij SportVibes aan de slag. Zij start in januari als social media manager. Marlou was hiervoor werkzaam bij KPN en heeft ruime ervaring op social en datamanagement. Ondertussen is het sportmarketingbureau op zoek naar een opvolger van videomaker Sven Jonker. Kijk voor alle vacatures op www.sportvibes.nl/vacatures