Martijn Kabbes verlaat Fonds Gehandicaptensport

Martijn Kabbes zal per 1 februari Fonds Gehandicaptensport verlaten en zijn sportmarketingbureau MK Sponsormatch weer oppakken.

Kabbes zal in eerste instantie zijn eigen sportmarketingbureau MK Sponsormatch weer oppakken. In die hoedanigheid heeft hij afgelopen jaren onder andere Peugeot begeleid bij het NextGen Lions programma.
Martijn Kabbes begon in augustus 2017 bij het fonds als manager werving.

Martijn Kabbes startte in 2010 het sportmarketingbureau MK Sponsormatch. In die rol realiseerde hij sponsormatches tussen sport(ers) en bedrijfsleven en verzorgde hij het management van meerdere topsporters zoals tennissers Thiemo de Bakker, Richel Hogenkamp, rolstoeltennisser Maikel Scheffers en wielrenner LieuweWestra. Daarnaast was hij als commercieel manager betrokken bij schaatsploeg Team Corendon. In 2014 initieerde hij de wereldrecordpoging rolstoeltennis Record4Rio als fondsenwervende activiteit voor de rolstoeltennissers en Fonds Gehandicaptensport. Daarvoor was Martijn bijna tien jaar lang werkzaam als sponsormanager bij REAAL Verzekeringen nadat hij als Communicatie Adviseur bij Rabobank zijn maatschappelijke carrière was gestart.

Het Fonds Gehandicaptensport zal niet direct een opvolger voor Kabbes benoemen. Momenteel zijn er nog twee andere vacatures bij het Fonds. Naar aanleiding van de invulling van die vacatures zal er naar een herschikking van de taken en posities gekeken worden.