Martijn van der Meulen verlaat TIG Sports

Mede-oprichter en managing partner van TIG Sports Martijn van der Meulen verlaat na 20 jaar het toonaangevende sportevenenementenbureau.

20 jaar geleden begonnen Norbert Chevalier en Martijn van der Meulen This is Golf met als ambitie de golfsport toegankelijker te maken en daar een commerciƫle invulling aan te geven. Na de aansluiting van Niels Markensteijn trad het drietal op als organisator van van sportevenementen, waaronder het prestigieuze KLM, inmiddels Dutch, Open. TIG Sports verbrede zijn focus naar andere sporten en verhoogde in Nederland de standaard voor sportevenementen, die ook internationaal volop lof kregen. In samenwerking met sportbonden en overheden werd regelmatig een succesvol bid uitgebracht op EK's en WK's. Daarnaast werden voor eigen risico eigen evenementen georganiseerd zoals de Urban Sports Week in Amsterdam.

In een mail aan relaties laat Martijn van der Meulen weten dat het na 20 jaar topsport evenementen tijd is voor een nieuw hoofdstuk. Van der Meulen zal uit de dagelijkse operatie stappen van TIG Sports, maar blijft met een klein belang als aandeelhouder betrokken bij het bureau. Wat hij in de toekomst gaat doen gaat hij de komende tijd bepalen. Tot september is hij in ieder geval nog aanwezig en zal hij zich bezighouden met het overdragen van zijn werkzaamheden. Bij een aantal activiteiten waaronder de Dutch Grand Prix en het KLM Open zal Martijn betrokken blijven.

Op de foto het team van TIG Sports na het Dutch Open, met in het midden Martijn van der Meulen.