Paul Schuiling Hoofd Development & Filantropie bij Centraal Museum

Het Centraal Museum heeft Paul Schuiling benoemd tot het nieuwe Hoofd Development & Filantropie. Paul start vanaf 6 mei en volgt daarmee Anna Kesler op.

Paul werkt al zijn gehele carrière in de culturele sector. Hij werkte onder andere voor het Luxor Theater Rotterdam, het Mauritshuis in Den Haag en was de afgelopen jaren verantwoordelijk voor de cultuursponsoring van Nationale-Nederlanden. Naast deze aanstellingen is hij ook lid van de Raad van Toezicht van Stichting Fulcotheater in IJsselstein.

Marco Grob: "We heten Paul van harte welkom als nieuw Hoofd Development & Filantropie. We zijn ervan overtuigd, gezien zijn brede ervaring en uitstekende referenties, dat Paul samen met zijn team veel voor de doorontwikkeling van development en filantropie gaat betekenen."

Paul Schuiling: "Ik kijk er ontzettend naar uit om mijn ervaring in te zetten voor het Centraal Museum. Mijn culturele hart gaat sneller kloppen van de prachtige en diverse collectie van het museum. Ik zet mij er dan ook graag voor in om die met een zo groot mogelijk publiek te delen. Samen met de partners, particuliere begunstigers en fondsen hoop ik mooie samenwerkingen te kunnen verwezenlijken."