Simon Keijzer aan de slag voor TIG Sports

TIG Sports gaat nauw samenwerken met Marvin & Miles. Simon Keijzer, eigenaar van Marvin & Miles, zal per 1 februari onderdeel uitmaken van het marketing- en communicatieteam van TIG Sports en zich met name richten op de media-activatie en voorlichting rondom de TIG Sports evenementen.

Marvin & Miles blijft bestaan en Keijzer houdt de dagelijkse leiding. TIG Sports ondersteunt de uitvoering van de Marvin & Miles projecten.

Simon Keijzer is heel blij met de samenwerking. "Marvin & Miles bestaat precies 10 jaar. In de afgelopen tien jaar liepen we voorop met contentmarketing en communitymarketing in sport. Mijn doel was om voor 2017 een partner te vinden die groei en kwaliteit mogelijk maakt. TIG Sports is de ideale kandidaat en een prachtig en inspirerend bedrijf om voor en mee samen te werken."

Norbert Chevalier van TIG Sports kijkt uit naar de samenwerking met Marvin & Miles: ‘Communicatie en specifiek het optimaliseren van onze evenementen in alle verschillende vormen van media, is een zeer belangrijk onderdeel van het succes. Simon is met zijn achtergrond en ervaring in de sport dé gewenste persoon in ons bestaande marketing- en communicatieteam.’

De samenwerking zal per 1 februari 2017 in werking treden en Marvin & Miles zal in het TIG Sports kantoor worden gehuisvest.