Uitbreiding team Brand New Live

Entertainment marketingbureau Brand New Live blijft groeien en neemt met Tim Sneep en Susan de Vries twee nieuwe collega’s in dienst.

Tim Sneep versterkt het team vanaf deze week als Senior Account Manager en wordt verantwoordelijk voor diverse grote accounts als Ziggo, Samsung, Audi en Schiphol Airport Retail. Tim heeft jarenlange ervaring als account- en projectmanager aan zowel de bureaukant als adverteerderszijde. Hij werkte hiervoor onder andere bij 20th Century Fox Home Entertainment,

Susan de Vries krijgt bij Brand New Live de functie van New Business Manager. In deze functie werkt zij nauw samen met de commercieel directeur op alle new business projecten. Susan de Vries werkte eerder bij Radio 10 en 100% NL.

Chris Havinga, directeur van Brand New Live: "Merken zetten steeds vaker een vorm van entertainment in om hun communicatie- en marketingdoelstellingen te behalen. Uiteraard zijn wij daar als specialistisch bureau erg blij mee en ik ben dan ook trots op de komst van twee echte millennials Tim en Susan. De perfecte mix van talent en ervaring op het gebied van entertainment, marketingcommunicatie en branding om nog meer fans voor onze klanten te creëren.”