Amslod hoofdsponsor Drentse Fiets4Daagse

E-bike leverancier Amslod heeft zich als hoofdsponsor verbonden aan de Drentse Fiets4Daagse. Daarmee voert het evenement voortaan de naam ‘Amslod Drentse Fiets4Daagse’.

“We vinden het belangrijk om actief te zijn in de regio waar we vandaan komen. Daarom verbinden we ons graag aan de Drentse Fiets4Daagse” zeggen Bert Jonkeren en Ronald Meppelink, eigenaren van Amslod. “De Drentse Fiets4Daagse is al decennia lang een begrip in de provincie en we zijn blij dat we als hoofdsponsor een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan het succes van het evenement."

Amslod verbond zich onlangs ook voor de komende 3 schaatsseizoenen (tot en met het schaatsseizoen van de Olympische Winterspelen) als Official Event Partner aan alle internationale langebaanschaatsevenementen en alle langebaanschaatsevenementen in Thialf.

Jan Broertjes, voorzitter van de stichting Drentse Fiets4Daagse: “We zijn trots op deze samenwerking. Amslod past als producent van elektrische fietsen als geen ander bij deze organisatie. We kijken dan ook met veel enthousiasme uit naar onze samenwerking.”

De Drentse Fiets4Daagse wordt jaarlijks georganiseerd door de stichting Drentse Fiets4Daagse. Tijdens de vierdaagse fietsen deelnemers in de zomer vier dagen lang bijzondere routes in de provincie. Het is ook mogelijk om 1, 2, of 3 dagen mee te fietsen. Vanuit zeven startplaatsen doen ieder jaar opnieuw duizenden deelnemers mee. Daarmee is De Drentse Fiets4Daagse de grootste fietsvierdaagse van Nederland.