CSU tekent nieuw sponsorcontract met PSV

CSU Total Care heeft overeenstemming bereikt met voetbalclub PSV over een nieuw vijfjarig sponsorcontract tot 1 juli 2009. Rob Ribbers, directeur van PSV en Frie van Hulten, directievoorzitter van CSU Total Care ondertekenden onlangs het nieuwe contract.

CSU Total Care is sinds 1988 sponsor en dienstverlener van schoonmaak en beveiligingsdiensten rondom het Philips Stadion. Het nieuwe sponsorcontract biedt CSU als 'official sponsor´ diverse mogelijkheden voor communicatie en relatiemarketing activiteiten rondom de wedstrijden. Naast gelegenheid tot het ontvangen van haar relaties tijdens de wedstrijden beschikt CSU Total Care daarbij o.a. over boarding in het Philips Stadion en op het trainingscomplex De Herdgang.
Daartegenover staat dat CSU Total Care de komende 5 jaar opnieuw haar diensten aan PSV mag verlenen. Zowel PSV als CSU zijn blij met de nieuwe overeenkomst en zien deze als een bewijs van de prettige samenwerking in de voorgaande jaren.

"CSU wil zich als A-merk graag associëren met een topclub in het Nederlandse voetbal. De sponsoring van PSV past daar uitstekend in", aldus CSU.