Jumper maakt sprong naar hoofdsponsoring Go Ahead

Go Ahead Eagles heeft al snel een opvolger voor Thermen Bussloo als hoofdsponsor gevonden. Met ingang van het seizoen 2020/2021 staat de keten van dierenspeciaalzaken Jumper op de voorkant van het wedstrijdshirt van de eerste selectie.

Jumper de Diersuper is een dierenspeciaalzaak met meer dan zeventig winkellocaties in Nederland, waaronder in Deventer. Jumper maakt onderdeel uit van de Vierhouten Groep BV. Jumper was afgelopen seizoen al rugsponsor bij de club. Op de achterkant van het shirt komt met ingang van het seizoen 2020/2021 de naam van de Vierhouten Groep te staan.

"Ik kom al sinds 2011 bij Go Ahead Eagles en ben een rasechte en fanatieke supporter geworden”, vertelt Kees Vierhouten. “Niet alleen tijdens thuiswedstrijden, maar ook bij meerdere uitwedstrijden ben ik de afgelopen jaren van de partij geweest. Samen met de fanatieke aanhang van de Eagles. Zo zat ik dit seizoen onder meer tijdens de bekerwedstrijden tegen FC Twente en IJsselmeervogels lekker in het uitvak.”

Kees Vierhouten hoefde er dan ook geen seconde over na te denken toen Hans de Vroome en Jan Willem van Dop hem vroegen of hij oren had naar het hoofdsponsorschap van Go Ahead Eagles, nadat Thermen Bussloo noodgedwongen had besloten om na drie trouwe jaren te stoppen als hoofdsponsor. “Het is een eer om als Eagles-supporter gevraagd te worden om met één van je bedrijven op een van de mooiste shirts van Nederland te komen”, verklaart Vierhouten. “Zo zie ik het en zo voel ik het ook. Bij wijze van spreken zou ik het liefst alle supporters van Go Ahead Eagles persoonlijk willen bedanken dat ik deze mogelijkheid heb gekregen. Zowel binnen als buiten De Adelaarshorst leeft Go Ahead Eagles enorm. Misschien zelfs nu juist nog wel meer dan ooit tevoren.”

“Helaas hebben we vorige maand afscheid moeten nemen van Thermen Bussloo, die zich drie jaar lang een zeer loyale hoofdsponsor heeft getoond”, zegt Jan Willem van Dop, algemeen directeur van Go Ahead Eagles. “Het is dan ook fantastisch dat Kees Vierhouten heeft aangegeven met JUMPER graag de nieuwe hoofdsponsor voor het seizoen 2020/2021 te willen zijn. Zeker gezien de onzekere positie waarin we momenteel met Go Ahead Eagles zitten vanwege de geldende coronamaatregelen. Door als een volwaardig Eagle op te staan, heeft Kees een gedeelte van de onzekerheid weggenomen voor onze club. Daarmee straalt hij in alles uit: We are The Eagles! En het heeft natuurlijk ook wel iets symbolisch: een dierenspeciaalzaak als hoofdsponsor van Go Ahead Eagles, waar een dier in de clubnaam voorkomt. We zijn bij Go Ahead Eagles in ieder geval ontzettend blij met Jumper en de Vierhouten Groep.”