Thermen Bussloo blijft hoofdsponsor Go Ahead

Thermen Bussloo blijft als hoofdsponsor aan Go Ahead Eagles verbonden.

Hierdoor zullen de namen van Thermen Bussloo, Thermen Soesterberg, Thermen Berendonck en Thermen Bad Nieuweschans ook in het seizoen 2019/2020 op de wedstrijdshirts van de hoofdmacht staan.

“In het seizoen 2018/2019 hebben we bij Go Ahead Eagles kunnen genieten van mooi voetbal”, zegt Fabian Dolman, directeur van familiebedrijf Quality Wellnessresorts, waar Thermen Bussloo onderdeel van uitmaakt. “Maar ook op het gebied van exposure was het voor Thermen Bussloo, Thermen Soesterberg en Thermen Berendonck een succesvolle jaargang. Bovendien vinden we het ook gewoon erg leuk om in De Adelaarshorst te komen. De beleving in het stadion en de betrokkenheid van de fans spreken ons erg aan. Wij blijven Go Ahead Eagles dan ook als hoofdsponsor steunen, ongeacht of de club volgend seizoen in de Eerste Divisie of de Eredivisie speelt. Al zou promotie naar de Eredivisie natuurlijk wel een extra bonus zijn en nóg beter passen bij het vergroten van onze landelijke bekendheid.”

Die landelijke bekendheid nam de afgelopen maanden steeds grotere vormen aan voor Thermen Bussloo. Aan het begin van het jaar won Hotel Thermen Bussloo (onderdeel van Wellnessresort Thermen Bussloo) de Zoover Award voor Beste Hotel van Nederland 2018. In maart werd Thermen Bad Nieuweschans overgenomen en vergrootte Quality Wellnessresorts haar landelijke dekking. En op 1 mei 2019 werden de deuren van Thermen Berendonck officieel geopend. Speciaal voor deze gelegenheid speelde Go Ahead Eagles tijdens de afgelopen play-offwedstrijden met de naam van Thermen Berendonck op de voorkant van het roodgele shirt.

Vanzelfsprekend is ook Go Ahead Eagles zeer content met het vertrouwen dat Thermen Bussloo in de club heeft uitgesproken. “Fantastisch dat Thermen Bussloo zich voor het derde achtereenvolgende seizoen als hoofdsponsor aan de club committeert”, geeft algemeen directeur Jan Willem van Dop aan. “Het spreekt Go Ahead Eagles erg aan dat we een regionale partner met landelijke allure op ons wedstrijdshirt hebben staan. Bovendien kunnen Go Ahead Eagles en Thermen Bussloo samen terugkijken op een mooi seizoen waarin sprake was van echt partnership. Het behoeft dan ook weinig uitleg dat we bij Go Ahead Eagles zeer blij zijn met de verlenging van onze samenwerking.”

Foto: Erik Pasman