Shanice van de Sanden in Pepsi MAX-campagne

Oranjeleeuwin Shanice van de Sanden is samen met Messi, Paul Pogba en Jadon Sancho te zien in de nieuwste wereldwijde Pepsi MAX voetbalcampagne.

De leidraad van de 2021-campagne is de video, "Fizz to life", die epische voetbalskills laat zien op het nummer "Rotate", van superster Becky G en tweevoudig Grammy-genomineerde artiest Burna Boy. Het nummer is speciaal gecustomized voor deze campagne. De commercial laat zien hoe Pepsi MAX-voetbal de bubbel van de 90 minuten durende wedstrijd doorbreekt. De video start met een student op haar laptop. Er dropt een aanstekelijke beat en het iconische geluid van een ijskoud blikje Pepsi MAX dat wordt geopend, doet de posters van Messi, Pogba, Sancho en Van de Sanden aan de muur tot leven komen. De jacht op het bruisende blikje Pepsi MAX is begonnen; de spelers laten hun flair en charisma zien met snelle voetbalskills, schuifelend en dribbelend terwijl ze in en uit posters en magazines door de kamer springen.

De commercial is geregisseerd door Raine Allen-Miller, een krachtige nieuwe stem in de filmwereld. Voor deze samenwerking met Pepsi MAX gebruikt ze haar vurige storytelling style om te laten zien hoe ver de spelers gaan voor de Pepsi MAX fizz. Allen-Miller vertelt: "Het was een eer om te werken met een aantal van 's werelds grootste voetbaltalenten en om de unieke persoonlijkheden en passies van de spelers in de video te laten zien. Ik heb een geweldige tijd gehad om samen met Pepsi MAX een visueel aantrekkelijke wereld voor de video te creëren en dit energieke en leuke verhaal te vertellen - waarvan ik weet dat zowel voetbal- als muziekfans het tof zullen vinden! "
Als aanvulling op deze video, zal het nummer ‘Rotate’ de soundtrack zijn voor toffe digitale content op verschillende sociale platforms. Fans kunnen connecten met hun favoriete spelers zoals nog niet eerder is gezien, bijvoorbeeld door ’s werelds eerste voetbal challenge met TikTok Duet later in maart.

Shanice van de Sanden: “Ik vind het geweldig om onderdeel uit te maken van de Pepsi MAX voetbal lineup. De video zit boordevol energie en bevat een mooie mix van fantastische voetbalskills en muziek, waar ik zelf ontzettend van houd.”