BCD Travel nieuwe mede-hoofdsponsor van Singer Laren

BCD Travel, opgericht door John Fentener van Vlissingen, is de komende vijf jaar - naast ABN AMRO en de BankGiro Loterij - mede-hoofdsponsor van Singer Laren.

De samenwerking met Singer Laren past als een handschoen. ‘Het is een schoolvoorbeeld hoe je een museum op een ondernemende manier kunt runnen zonder uit het oog te verliezen dat je er allereerst bent om mooie kunst te tonen. Het leuke is bovendien dat Singer Laren de sfeer heeft van een familiebedrijf. Dat spreekt mij aan. Mijn bedrijf, BCD Travel is ook een familieonderneming.' vertelde John Fentener van Vlissingen tijdens een interview met De Telegraaf.

Evert van Os, algemeen directeur van Singer Laren: “Na de tentoonstelling Impressionism & Beyond. A Wonderful Journey zijn we zeer verheugd dat onze gemeenschappelijk reis verder gaat via BCD Travel. Wij zijn trots dat deze leider in zakelijke reizen zich voor de komende vijf jaar aan Singer Laren verbindt als mede-hoofdsponsor."

Lees ook: ABN AMRO verlengt culturele partnerships

Op de foto: John Fentener van Vlissingen en Jan Rudolph de Lorm, museumdirecteur Singer Laren, tijdens de tentoonstellingImpressionism & Beyond. A Wonderful Journey in 2018.