Bedankvideo voor Van Lanschot Kempen

Het Van Gogh Museum en Het Concertgebouw hebben in een bedankvideo hun gezamenlijke hoofdsponsor Van Lanschot bedankt voor de steun in het afgelopen jaar.

Van Lanschot is zowel hoofdsponsor van het Van Gogh Museum als Het Concertgebouw. Afgelopen jaar maakte Van Lanschot onder andere de Empty Concertgebouw Sessions mogelijk in Het Concertgebouw. Beide cultuurorganisaties bedanken hun hoofdpartner die 'in goede en slechte tijden' het museum en het Concertgebouw bleef ondersteunen.

Zaterdag 5 juni opent Het Van Gogh Museum voor het eerst sinds vijf maanden weer de deuren. Bij de opening staan er 600 verse zonnebloemen van partner Takii voor de deur van het museum die bezoekers na afloop mee mogen nemen. Het Concertgebouw in Amsterdam heropent de deuren voor publiek op 11 juni 2021 na een sluiting van bijna acht maanden met twee feestelijke concerten. De sopraan Joyce DiDonato geeft op 11 juni in de Grote Zaal het eerste concert. De Amerikaanse zangeres brengt een programma met onder andere muziek van Mahler, Ellington en Händel. Het Amsterdamse Van Baerle Trio zal hierna op 16 juni een concert geven.

In de bedankvideo spelen Lisa Wyss en Lovro Merčep van het Ardemus Quartet Pillow Dance van Bartok in de hoofdzaal van Het Concertgebouw en in het Van Gogh Museum.

Lees hier het interview met het Van Gogh Museum, Het Concertgebouw en Van Lanschot dat eind vorig jaar op Sponsorreport werd gepubliceerd.