Artikelen

SocialBlox nieuwe shirtsponsor van FC Emmen

Vanaf de uitwedstrijd tegen Jong FC Utrecht op vrijdag 1 oktober zal het logo van SocialBlox als nieuwe shirtsponsor op de ruggen van de spelers van FC Emmen prijken. FC Emmen is daarmee de allereerste club met een cryptogedreven social media platform als partner. SocialBlox zal de rest van het seizoen als shirtsponsor op de achterkant van zowel het thuis- als uitshirt staan.

KNVB lanceert samen met ENGIE & Volkswagen ‘Volle bak!’

De KNVB en partners ENGIE en Volkswagen willen in 2023 een reductie van 20% CO₂-uitstoot in het voetbalverkeer bereiken. Om dit te bewerkstelligen hebben zij het programma GO opgezet. Binnen GO gaat de nieuwe campagne ‘Volle Bak!’ van start. Met deze campagne moedigt de KNVB voetballers en supporters aan om samen naar wedstrijden of trainingen te rijden en zo het aantal kilometers in het voetbalverkeer te verlagen.

Plaza Padel en Bud sluiten vijfjarig partnership

Plaza Padel en Bud slaan de handen ineen. Het nieuwe bedrijf met meerdere padelcentra in Nederland en het toonaangevende biermerk gaan een partnership aan voor vijf jaar. Samen willen ze de padelbeleving op een creatieve manier naar een nog hoger niveau tillen.

Mariëlle Krouwel naar NN Group

Per 1 oktober wordt Mariëlle Krouwel Head of Branding bij NN Group. Krouwel was afgelopen 1,5 jaar werkzaam bij PwC als Directeur Communicatie. Daarvoor werkte ze als Hoofd Brand Portfolio, Media & Communicatie bij De Volksbank.

Sponsorinkomsten Ajax dalen met € 6,9 miljoen

De sponsorinkomsten van Ajax zijn in het boekjaar 2020/21 gedaald met € 6,9 miljoen naar € 27,7 miljoen. In totaal heeft Ajax afgelopen seizoen een nettoverlies van € 8,1 miljoen geleden, een verslechtering van € 28,8 miljoen ten opzichte van boekjaar 2019/2020. Ook AZ en Willem II laten forse daling van de sponsorinkomsten zien.

Bart de Vries naar House of Sports

Bart de Vries, voormalig commercieel directeur van JCDecaux, gaat per 1 november a.s. aan de slag bij sportmarketingbureau House of Sports.

Hoofdsponsor Mizuno en Rijksmuseum vieren doorgaan TCS Amsterdam Marathon

Hoofdsponsor Mizuno is enorm blij dat de 2021-editie van de TCS Amsterdam Marathon doorgaat. Om dat te vieren heeft Mizuno samen met Rijksmuseum een hardloopschoen ontworpen waarbij ze hun gezamenlijke binding met Japan eren. De schoen is verkrijgbaar tijdens het evenement.

10 aanbieders krijgen licentie online kansspelen

De Kansspelautoriteit heeft vandaag aan 10 bedrijven laten weten dat zij een vergunning krijgen waarmee zij met ingang van 1 oktober 2021 via internet kansspelen aan mogen bieden.

Fairtree nieuwe partner Cricketbond

Fairtree is de nieuwe partner van de KNCB en shirtsponsor van het Nederlands Elftal tijdens de aanstaande ICC Men’s Twenty20 World Cup 2021 en de ODI-tour naar Zuid-Afrika in november 2021.

14 de musical brengt emotie naar AFAS

Onder grote belangstelling is afgelopen zaterdag 14 de musical, de muzikale ode aan Johan Cruijff, in het AFAS Theater in première gegaan. Voor AFAS biedt de voorstelling een uitgelezen kans om met nieuwe doelgroepen in contact te komen en emotie aan het merk te koppelen.

CêlaVíta nieuwe partner Van Gogh Museum

Vincent van Goghs beroemde schilderij De aardappeleters brengt CêlaVíta en het Van Gogh Museum samen in een partnerschap waarin Nederlanders van alle generaties worden geïnspireerd door het werk en leven van Van Gogh. CêlaVíta zal voor zeker een jaar het Van Gogh Museum steunen.

Vier verse krachten voor One:Nil

Het groeiende klantportfolio van One:Nil gaat gepaard met een evenredige groei van het team. Recent is het team versterkt met vier aanwinsten, zo laat het Amsterdamse bureau weten.

Nationale-Nederlanden ook dit jaar partner Dutch Dance Quiz

Op vrijdag 15 oktober keert Dutch Dance Quiz terug met de liveshow Dutch Dance Quiz: Live On Stage. De liveshow vindt plaats tijdens het Amsterdam Dance Event in het International Theater Amsterdam. Dutch Dance Quiz wordt opnieuw mede mogelijk gemaakt door Nationale-Nederlanden.

House of Sports ontwikkelt afdrachtcampagne voor Nederlandse Loterij

Sportmarketingbureau House of Sports heeft voor Nederlandse Loterij een campagne ontwikkeld die aan de deelnemers duidelijk moet maken hoe de afdracht van de kansspelorganisatie aan de Nederlandse sport verloopt.

MVV krijgt Nike op het shirt

MVV Maastricht heeft met retailpartner Voetbalshop.nl een overeenkomst gesloten waardoor de club vanaf komend seizoen Nike op het shirt krijgt.