Artikelen

Brand Bier is de nieuwe hoofdsponsor van Oerol

Brand Bier is de nieuwe hoofdsponsor van Oerol. Het biermerk neemt de plaats in van Dommelsch.

BDO sponsort Euro Hockey League

BDO is de komende drie jaar als official partner verbonden aan de nieuwe Euro Hockey League. De nieuwe Europese topcompetitie gaat in het hockeyseizoen 2007-2008 van start en vervangt de huidige Europa Cup I en Europa Cup II, die dit seizoen hun laatste editie beleven. ABN AMRO is presenting sponsor.

ABN AMRO presenting partner EHL

ABN AMRO is de komende drie jaar de presenting sponsor van de nieuwe clubcompetitie Euro Hockey League (EHL).

Menzis sponsort Zondagochtend Concert

Zorgverzekeraar Menzis is de nieuwe sponsor van Het Zondagochtend Concert. Het Concertgebouw en de AVRO hebben hun contract voor de samenwerking rondom de concertreeks verlengd.

Unilever sponsort KNVB en Jong Oranje

Zoals wij op 1 december van vorig jaar al meldden is Unilever Nederland sponsor geworden van de KNVB en Jong Oranje.

SNS Bank beëindigt Mojo sponsoring

SNS Bank heeft het contract met concertorganisator Mojo Concerts niet verlengd. SNS Bank is twee jaar partner geweest van Mojo. Momenteel is alleen Grolsch nog ''overall''-partner van de concertorganisator.

Exact sponsort Spyker F1 Team

Spyker F1 heeft met Exact en Medion twee nieuwe sponsors erbij.

Heineken steunt De Hermitage Amsterdam

Vanaf 1 januari 2007 ondersteunt Heineken International de tentoonstellingen in de Hermitage Amsterdam. Het contract is gesloten voor een periode van vijf jaar.

Rabobank blijft hoofdsponsor Rabo Wielerploeg

Rabobank blijft actief in de wielersport. Het concern heeft het sponsorcontract met de Rabo Wielerploegen tot eind 2012 verlengd.

Campina naamgever Ronde van het Groene Hart

De coöperatieve zuivelonderneming Campina, heeft zich voor twee jaar, met een optie voor een derde jaar, verbonden aan de wielerwedstrijd Ronde van het Groene Hart.

013 gaat over op Dommelsch

Bierbrouwer Dommelsch is de nieuwe bierleverancier van 013 in Tilburg. Zondag, tijdens de regiofinale van Dommelsch Clash of Coverbands in datzelfde popcentrum, wordt een vijfjarig contract getekend.

Van Lanschot hoofdsponsor NGF

Op 1 januari 2007 zijn de Nederlandse Golf Federatie (NGF) en Van Lanschot Bankiers een hoofdsponsorovereenkomst aangegaan voor vier jaar.

Van Lanschot hoofdsponsor Golffederatie

De Nederlandse Golf Federatie (NGF) en Van Lanschot Bankiers zijn een hoofdsponsorovereenkomst aangaan voor een periode van vier jaar vanaf 1 januari 2007. Het is de eerste keer dat de NGF een hoofdsponsor heeft.

Exact sponsort F1-coureur Christijan Albers

Exact Software zal Christijan Albers sponsoren tijdens de Grand Prix van Canada en de Grand Prix van de Verenigde Staten.

Staatsloterij verlengt sponsorcontract KNVB

De Nederlandse Staatsloterij heeft het sponsorcontract met de KNVB verlengd tot en met het WK van 2010 in Zuid Afrika.