Artikelen

Deloitte stapt in golf

Deloitte, werkzaam op het gebied van accountancy, consulting, financieel advies en belastingadvies, is de nieuwe partner van het KLM Open, ABN AMRO Ladies Open en het Van Lanschot Senior Open.

Volvo wordt partner EHL

Volvo Nederland is partner van de European Hockey League (EHL) geworden. De Nederlandse importeur van het Zweedse automerk vergroot daarmee zijn aandeel als partner van de Nederlandse hockeysport.

Graydon verlengt hoofdsponsoring Sparta

Graydon Nederland heeft een nieuwe hoofdsponsorovereenkomst met Sparta gesloten. De overeenkomst heeft een looptijd van 2 jaar met een optie voor 1 jaar.

Mark Versteegen Director Sponsoring KPN

Mark Versteegen (41) wordt de nieuwe Director Sponsoring bij KPN. Hier wordt hij onder meer verantwoordelijk voor de strategie en het management van het hoofdsponsorschap van de Koninklijke Nederlandse Schaatsenrijders Bond (KNSB) dat KPN overneemt van AEGON.

KPMG stopt golfsponsoring

KPMG heeft besloten het contract met het KLM Open niet te verlengen.

Kromowidjojo zwemt met Lotto

Zwemster Ranomi Kromowidjojo verbindt zich voor een periode van vier jaar als ambassadeur aan De Lotto.

BNP Paribas breidt tennissponsoring uit

BNP Paribas Fortis is tot 2013 de belangrijkste partner van de Vlaamse Tennisvereniging (VTV) en tot 2012 de officiƫle partner van de Association Francophone de Tennis (AFT).

Sponsoring Meesterpianisten stabiel

De serie Meesterpianisten van het Riaskoff Concert Management heeft volgend jaar evenveel sponsors als in het huidige seizoen.

Goede Doelen maken Koffietijd mogelijk

De drie goede doelen loterijen Nationale Postcode Loterij, Sponsor Bingo Loterij en BankGiro Loterij worden de sponsors van het nieuwe Koffietijd op RTL4.

ABN AMRO blijft KLM Open sponsor

ABN AMRO heeft het partnerschap bij het KLM Open met 1 jaar verlengd.

Accon avm businesspartner bij Heerenveen

Accon avm en sc Heerenveen hebben op 12 februari in het Abe Lenstra stadion een nieuwe overeenkomst getekend als businesspartners.

Van Lanschot en PGA Holland langer samen

PGA Holland - Professional Golfers Associatie Holland - en Van Lanschot Bankiers hebben het bestaande Corporate Membership met een periode van drie jaar verlengd, tot en met 31 december 2012.

Tennistoernooi Rosmalen geeft naam aan Unicef

Het internationale grastennistoernooi dat jaarlijks plaatsvindt op Autotron Rosmalen heet met ingang van 2010 de UNICEF Open.

Ajax sluit overeenkomst met Toto

Ajax heeft een sponsorovereenkomst gesloten met Stichting de Nationale Sporttotalisator, bekend van onder andere Toto.

Zuka neemt plaats in van AFAB bij Vitesse

Vitesse verandert per direct van hoofdsponsor. Na vijfenhalf jaar maakt AFAB Financiele Diensten plaats voor Zuka.nl. Vitesse en Zuka.nl kwamen een contract overeen voor anderhalf jaar.