Artikelen

NOC*NSF en Volkswagen verlengen samenwerking

NOC*NSF en Volkswagen verlengen hun samenwerking tot en met de Olympische Spelen van 2016. Het automerk is de komende vier jaar Partner in Sport. Aansluitend op het NOC*NSF Sportgala bedankte André Bolhuis, voorzitter NOC*NSF, Volkswagen Nederland voor 25 jaar partnership met NOC*NSF.

Rabobank verlengt partnership NOC*NSF en wordt Partner in Sport

Rabobank en NOC*NSF continueren hun succesvolle samenwerking met een nieuwe periode van vier jaar tot en met 31 december 2016.

Rabo wordt Blanco Pro Cycling Team

De Rabo-herenprofploeg gaat verder als Blanco Pro Cycling Team. De damesploeg houdt rabobank als sponsor en gaat verder onder de naam Rabobank Liv/Giant Team.

Jupiler partner bij Rotterdam Unlimited

Biermerk Jupiler is tot en met 2015 officieel partner van het nieuwe zesdaagse internationale city-event Rotterdam Unlimited. Rotterdam Unlimited komt voort uit het succesvolle Zomercarnaval en Dunya Festival en moet ‘een bron van vernieuwing op het gebied van muziek, cultuur, kunst, dans, carnaval, letteren, eten en drinken worden.

Team Argos-Shimano krijgt WorldTour-licentie

De Internationale Wielerunie (UCI) heeft vandaag bekendgemaakt dat een WorldTour-licentie is toegekend aan Team Argos-Shimano.

T-Mobile ondersteunt langer War Child

T-Mobile verlengt de samenwerking met War Child met twee jaar.

KNVB WorldCoaches en Philips sluiten samenwerkingsverband

KNVB WorldCoaches en Philips sluiten een driejarig samenwerkingsverband gericht op scholen en lokale gemeenschappen in Afrika en Zuid-Amerika.

Shimano langer hoofdsponsor Team Argos-Shimano

Shimano is ook de komende twee jaar als hoofdsponsor verbonden aan de Nederlandse wielerploeg Team Argos-Shimano. Dat hebben ploeg en fietsonderdelenfabrikant vrijdag laten weten.

KLM verlengt contract KLM Open

KLM verlengt het bestaande contract met de European Tour met drie jaar voor de periode 2016 tot en met 2018. In de jaren 2016, 2017 en 2018 wordt het kampioenschap gespeeld op the Dutch. Dat heeft de toernooidirectie van het KLM Open bekendgemaakt.

Nieuwe sponsors voor IDFA

IDFA is een samenwerking aangegaan met het nieuwe mineraalwatermerk MARIE-STELLA-MARIS en met de BankGiro Loterij. Ook heeft het IDFA Fund voor de komende drie jaar een nieuwe partner: the Bertha Foundation.

Activia stapt in schaatssponsoring

Activia van Danone is de komende twee jaar de nieuwe hoofdsponsor van de vrouwenschaatsploeg van Jac Orie.

Rabobank stopt sponsoring wielerploeg

Rabobank stopt per 31 december met de sponsoring van de Rabo Wielerploegen.

AEGON en Roeibond verlengen samenwerking

Hoofdsponsor AEGON en de Roeibond verlengen het huidige sponsorcontract tot en met 2016.

Mercedes-Benz en Ajax verlengen tussentijds

Mercedes-Benz en Ajax hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van de sponsorovereenkomst die sinds het seizoen 2009/2010 bestaat.

BrandLoyalty nieuwe sponsor schaatsteam Orie

De mannen van het schaatsteam van Jac Orie hebben met BrandLoyalty een nieuwe hoofdsponsor gevonden